Heute war ich neugierig und probierte einfach eine Marinade an
den Steaks aus. Es ist ziemlich gut geworden und deswegen teile ich mit euch
mein Rezept.
After buying
the steaks I had no idea what I should do with them. Because of this they were
laying around in my freezer for some weeks.
Today I was
curious and just made a marinade for the steaks
and hoped that they would not taste too bad.
They
turned out really good so I want to share the recipe with you.
Zutaten für die Marinade (2 Steaks)
2 EL Soja
Sauce
2 EL
Balsamico Essig
2 EL Honig
Etwas Knoblauch
Ingredients
for the marinade (2 steaks):
2
Tablespoons of Soya Sauce
2 Tablespoons
of Balsamic Vinegar
2 Tablespoons
of Honey
Some Garlic
Einfach die aufgetauten Thunfischsteaks in der Marinade für
1 Stunde ziehen lassen. Die Steaks danach abtupfen und dann ich einer heißen
Pfanne auf jeder Seite für 1 Minute anbraten damit der Fisch noch rosa in der
Mitte ist. Zum Schluss habe ich über die fertigen Steaks noch etwas Sesam
getan. Lecker!
Just
marinade the tuna steaks for 1 hour and than fry them for 1 minute on each
side. I had some green salad and tomatoes with it and put some sesame seeds
over the steak. Delicious!
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen