I try to
use all leftover food as good as I can. So yesterday I wormed up the pasta from
the day before and made a sauce with the leftover pumpkin. It was soooo good!
Zutaten:
-Vollkornnudeln
-halber Hokkaido Kürbis
- ¼ l Gemüsebrühe
-etwas Brunch Aufstrich
-Curry Pulver, Salz und Cayenne Pfeffer
All you
need:
-whole grain pasta
-half of a little pumpkin (Hokkaido)
-1 cup of vegetable stock
-some Brunch spread (or other cream cheese)
-curry powder, salt and cayenne pepper
-whole grain pasta
-half of a little pumpkin (Hokkaido)
-1 cup of vegetable stock
-some Brunch spread (or other cream cheese)
-curry powder, salt and cayenne pepper
Einfach den Kürbis in Würfel schneiden, anbraten und dann die Gemüsebrühe hinzufügen und das Ganze etwas kochen lassen bis der Kürbis weich (aber nicht zu weich) ist, dann den Brunch Aufstrich dazu geben und mit Curry, Salz und Cayenne-Pfeffer abschmecken.
Just cut
the pumpkin in cubes and roast it in a pan, then add the vegetable stock and
let it boil until it’s soft. After that add the cream cheese and spices and you
are ready to serve it with pasta.
Sogar mein Freund hat den Rest der Sauce zusammen gegessen
obwohl er Gemüse sonst nicht so gerne mag :)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen